2012 U.S.A Canyon Adventure

Dag 7 Bryce Canyon N.P

En alweer een prachtige dag met adembenemende vergezichten....

We verblijven in een B.W.Hotel en dat betekent 9 van de 10x, breakfast included! Ook in dit hotel is er eent ontbijtbuffet en dat is genieten. Benny heeft een bord met spek, worstjes, scrambled eggs en French toast, Anja heeft geroosterd brood met scrambled eggs en een schaaltje met verse grapefruit. Koffie en jus d'orange maken het helemaal af!!

Na het ontbijt lopen we naar de halte van de shuttle bus die ons naar het park zal brengen.

Zodra we het park in rijden zien we een aantal mule deers, maar de buschauffeur, die dit natuurlijk dagelijks ziet, blaast met een noodvaart door. Beetje jammerrrrrr. Op Bryce point gaan we eruit. Wat een uitzicht!!

De zandsteen formaties zijn héél bizar van vorm....

Vanaf Bryce point rijden we naar Inspiration point, waar een trail van een aantal km begint. We lopen een stukje naar beneden, maar al bij het eerste bord 'slippery trail' glijdt Anja bijna onderuit. Gympies zijn niet geschikt voor dit soort wandelingen. Anja gaat terug naar boven en Benny loopt nog een stuk door.....

Van Inspiration point gaan we weer met de bus naar Sunset point en van daar lopen we over het rimtrail naar Sunrise point.

Na Sunrise point stappen we weer in de bus en laten we ons terug naar het hotel brengen. We kopen een nieuwe voorraad water en wat te eten en gaan dan met de auto terug naar het park, om helemaal door te rijden naar Rainbow point. Ongeveer 20km verder dan dat de shuttle bus komt. Meteen als we het park inrijden spotten we opnieuw een mule deer, maar nu is er wel tijd voor een foto.

Van Rainbow point rijden we naar Ponderosa canyon

Vervolgens naar Agua canyon

En tot slot naar de Natural bridge

Om daarna weer terug te rijden naar het hotel. Bryce Canyon city is een mini dorpje met een paar hotels, wat winkels, een benzinepomp en precies 1 restaurant. Veel keus is er niet, dus we gaan nog maar een x voor het comboy style buffet. Tenslotte hebben we gisteren niet slecht gegeten en het is heerlijk om te zien hoe sommige mensen met een buffet omgaan. De ogen zijn vaak zoo veel groter dan de maag

Surprised
Surprised

Terug in het hotel wordt, uiteraard de website bijgewerkt en Benny kijkt een film op tv.

Grz en tot morgen vanuit het Capitol Reef N.P

P.S. Op speciaal verzoek een aantal foto's van ons samen!!

Wink

Reacties

Reacties

Gerda

Super !

maartje

Geweldig mooie plaatjes ook van jullie samen gr van mij

Wilma

In 1 woord wauwhhhh,xx

mitchell

Haha goed zo. Beetje luisteren naar je zoon. Leuk!

leny

wat een fantastische reis zeg ben jaloers geniet er van

roelf uut emmen

genieten, genieteniiiiii

J&M

Prachtige foto's! Prachtige kleuren!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!